Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief 

Wie ben jij?

Maak je keuze 

Zelfstandige

Zelfstandige

Je hebt de hele chemo- en/of bestralingskuur achter de rug. In de e-gids vind jij tips om jou zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Op jouw manier en tempo. Jij verdient het immers om je weer als een vis in het water te voelen in je eigen zaak. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik had nog niemand in dienst. Mijn kapsalon, da’s mijn kind. Dat wilde ik niet delen. Maar toen ik de diagnose hoorde, besefte ik al snel dat ik het wat kalmer aan zou moeten doen. Een vriendin van mij, die net als ik kapster is, raadde me een meisje aan dat nog bij haar in de leer was geweest. Ik legde eerlijk uit hoe de vork aan de steel zat. Dankzij haar kon ik mijn salon openhouden terwijl ik chemo kreeg. Nu gaat alles prima met me, maar de klok terugdraaien? Geen sprake van. Ik kan niet meer zonder haar.

Werknemer

Werknemer

De zon breekt door, de behandeling is achter de rug. In de e-gids vinden jij, je werkgever en de hr-verantwoordelijke tips om jou zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Op jouw manier en tempo. Jij verdient het immers om je weer als een vis in het water te voelen op de werkvloer. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik deed mijn job graag, ik ging elke dag met plezier werken. Maar nu vraag ik me soms af of ik het nog wel wil of kan. Dat vind ik heel raar.

Werkgever

Werkgever

Je werkneemster is genezen en wil zo snel mogelijk opnieuw aan het werk. Maar dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Openlijke communicatie is hierbij erg belangrijk. In de e-gids vind je waardevolle tips voor een mooie nieuwe start. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik zal wel tijd nodig hebben om mij opnieuw in te werken, maar daar heeft mijn werkgever wel begrip voor. Dat is geweldig, want ik kan me voorstellen dat dat niet altijd het geval is.

 

Zorgprofessional

Zorgprofessional

Je patiënte is genezen en wil zo snel mogelijk opnieuw aan het werk, zodat alles weer ‘normaal’ wordt. Maar misschien vragen concentratie- en geheugenproblemen, vermoeidheid en pijnklachten om een aanpassing van haar werkritme of de job zelf. De e-gids helpt jou om haar wegwijs te maken. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik was blij om weer aan het werk te zijn, maar in het begin was het wel heel zwaar, dat moet ik toegeven. Ik wil graag het werk van een hele dag op een halve dag doen en dat lukte niet omdat ik nog moe ben.

Collega

Collega

Je collega werd ziek, dat was schrikken… Ze was een hele tijd out maar nu is gelukkig het moment daar dat ze weer aan de slag kan. In het begin kan dat echter met vallen en opstaan verlopen. En is het voor jou misschien ook wat onwennig. De e-gids helpt jou om haar te helpen. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik ga niet werken voor het werk zelf, maar voor mijn geweldige collega’s. Het werk op zich is niet zo interessant, maar de teamsfeer is echt en dat is wat ik wil. Ik krijg vaak lieve sms’jes van collega’s en dat doet me goed.

Familie

Familie

Als je vrouw of mama na borstkanker weer aan het werk gaat, dan is dat een blij maar uitdagend moment. Iedereen wil dat alles zo snel mogelijk weer ‘normaal’ wordt. Maar het is – zeker in het begin – zoeken naar het juiste ritme en een nieuw evenwicht. De e-gids helpt jullie hier graag bij. Vul het formulier in en download de e-gids. 

Ik wil geen werk meer waarbij ik zelf zoveel moet investeren, ook op het vlak van tijd. Mijn professioneel leven is geen prioriteit meer. Ik wil wel een baan en ik houd van de sociale contacten, maar mijn werk staat niet meer op de eerste plaats.